Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Kulübü Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirdi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Avrupa Çalışmaları Kulübü’nün etkinliklerinde ve Doç. Dr. Özgür Ünal – Eriş’in moderatörlüğünde, 8 Haziran 2020 tarihinde Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı, Büyükelçi Faruk Kaymakcı’yı "Covid-19 Sonrası Türkiye – AB İlişkileri ve Almanya Dönem Başkanlığı" başlıklı ve 11 Haziran 2020 tarihinde AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’i "Covid–19 Sonrası Türkiye – AB İktisadi ve Ticari İlişkileri" başlıklı webinarlarda çevrimiçi olarak konuk etti.

Büyük ilgi gören her iki toplantıda, Türkiye – AB iktisadi ve ticari ilişkileri, Almanya’nın AB dönem başkanlığı, vize serbestisi, AB – Türkiye mülteci anlaşması, Erasmus programının geleceği, Türkiye’nin AB’ye tam üyeliği ve Türkiye – AB ilişkilerinde son gelişmeler ile öncelikli konu başlıkları ele alındı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı, Büyükelçi Faruk Kaymakcı ile düzenlenen webinar’ın tamamı aşağıdaki bağlantıdan izlenebilir:

Görüntülenme: 1370 Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2020