Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec Avrupa Çalışmaları Kulübü’nün konuğu oldu

2 Mart 2020 tarihinde üniversitemizi ziyaret eden Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec, ziyaretlerinin ilk diliminde öğrencilerimiz ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden hocalarımızın katılımı ile bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıda aynı zamanda, üniversitemiz ile Hırvatistan yükseköğretim kurumları arasında Erasmus+ hareketliliği için işbirlikleri görüşülmüştür.

Avrupa Çalışmaları Kulübü öncülüğünde düzenlenen konferansta Başkonsolos Ivana Zerec, Hırvatistan'ın AB Dönem Başkanlığı, Hırvatistan - Türkiye ikili ilişkileri, mülteci krizi ve Dünya Kadınlar Günü başlıkları ile konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Görüntülenme: 1236 Yayınlanma Tarihi: 6 Mart 2020