Europe, Turkey and the Key Political Ideologies in Turkey

Jean Monnet Chair at Istanbul 29 Mayıs University cordially invites you to a webinar, join us on this Friday (29 March 2021):

The tenth Jean Monnet Chair event will be a guest lecture by Prof. Dr. Michelangelo Guida, including the introductory remarks by Chairholder Prof. Ozgur Unal Eris. Prof. Guida will analyse the influence of Europe in shaping the main political traditions in Turkey. The working language will be English, with no translation. This guest lecture will be held onZoom. Please fill out the form below to register: click to see the form

Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Ünal Eriş’in moderatörlüğünde onuncu Jean Monnet Chair etkinliği; ‘’Avrupa, Türkiye ve Türkiye'deki Temel Siyasi İdeolojiler’’ başlığıyla, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Michelangelo Guida'yı konuk ediyor.
1 Nisan 2021 Perşembe günü saat 14:00’de başlayacak olan etkinliğimize bekleriz. Etkinlik Zoom programı üzerinden gerçekleşecek.
Formu görmek için tıklayınız.

Detaylar

• Tür: Online